Radisson Hotels

Hotellkedjan Radisson har hotellrum i yttersta klass där återspeglas varje aspekt med en oöverträffad service, komfort och stil samtidigt som de skapar meningsfulla och minnesvärda upplevelser. Njut av eleganta utrymmen för affärer och semester på några av världens favoritdestinationer.

Välj lyxiga och elegant hotell i inbjudande atmosfär och omsorgsfulla inslag. Gemensamma utrymmen för att stärka den övergripande gästupplevelsen. Varje utrymme, mötesrum och evenemangsanläggning, restaurang och bar samt wellnessområde. Deras kulinariska experter strävar efter att leverera avancerade, eleganta och sofistikerade gastronomiska upplevelser till alla Radisson restauranger.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Radisson Hotels?

Aktiva Radisson Hotels rabattkoder

Lägg till ny rabattkod








Utgångna Radisson Hotels rabattkoder

Taggar

Information

Deras hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Att bo på Radisson Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. De vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.

Uppskatta den eleganta inredningen i deras 170 rum och sviter med rena linjer och neutrala toner som fångar grunddragen i skandinavisk design. Under din vistelse kan du få inspiration från designdetaljer, noggrant utvalda bekvämligheter och en fullständig känsla av avkoppling

Njut av en härlig weekend med sovmorgon och en fantastisk hotellfrukost. Rekognoscera en ny stad eller unna dig en weekend på hemmaplan. Hos dem bor du alltid centralt med närhet till stadens utbud av shopping, sevärdheter och aktiviteter. Kombinera gärna din vistelse med ett besök på trevliga restauranger där läckra menyer väntar på att utforskas. Utforska hotell i Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien och Stillahavsområdet och dra fördel av rabatterade priser vart du än reser.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!