Hotellpremien

Hotellpremien erbjuder alltid dig som är Coop-medlem det absolut bästa priset på hundratals välkända hotell. Dubbelrum inkl. frukost på 230 orter över hela Norden. Passa på att ta del av erbjudandet och tjäna värdefulla Coop-poäng på varje bokning på dina hotellövernattningar.

Boka hotellrum och spendera dagen på stan med folkliv och nöjen med de populära uteserveringarna som slår upp på stadens torg och uppträdanden. När du spenderat dagen till fots kan det vara skönt att koppla av, detta kan du göra i hotellets bastu på deras relaxavdelning.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Hotellpremien?

Aktiva Hotellpremien rabattkoder

Lägg till ny rabattkod
Utgångna Hotellpremien rabattkoder

Taggar

Information

Hos Hotellpremien kan du enkelt att köpa ett presentkort för hotell i Sverige. Deras presentkort kan användas mot alla Hotellpremiens hotell i Sverige och mottagaren behöver inte vara Coop-medlem. Presentkortet som de erbjuder är giltigt i ett år efter köpet. Passa på att boka en weekendresa till Stockholm, Malmö eller Göteborg, eller varför inte ta bilen på en färd ut på landsbygden för en mysig hotellweekend med familjen.

Att få tid att utforska en plats på tu man hand och bara rå om varandra. Promenader hand i hand längs nya gator, en god middag på restaurang följt av en god natts sömn på hotell med välförtjänt sovmorgon och lyxig hotellfrukost.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!