Eckerö Linjen

Det är svårt att säga vad som är det bästa med Åland. Den vackra naturen, gemytliga stämningen och känslan av att inte behöva ha bråttom. Småskaligheten som ändå rymmer så många upplevelser. På Åland finns många restauranger och kaféer som har något för alla smaker.

Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Deras bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen. På vackra vägar tar du dig genom Roslagen till gemytliga Grisslehamn. Härifrån avgår Eckerö Linjens fartyg M/S Eckerö till Åland. Båtresan över Ålands hav tar bara två trevliga timmar och ombord äter du riktigt gott, handlar taxfree och kopplar av till trevlig underhållning.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Eckerö Linjen?

Aktiva Eckerö Linjen rabattkoder

Lägg till ny rabattkod
Utgångna Eckerö Linjen rabattkoder

Taggar

Information

Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen mellan Sverige och Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast två timmar i en riktning. Eckerö Linjen har fört gäster till Åland sedan början av 1960-talet. Med alla samlade erfarenheter i bagaget vågar de idag kalla sig för specialister på resor till och upplevelser på Åland. Om någon utmaning uppstår under resan kan du känna dig trygg med att de gör allt för att hjälpa dig. Eckerö Linjen erbjuder ett stort utbud av boende på Åland och resepaket för alla smaker. Bo på hotell eller gästhem i lyxiga klipphus eller mysiga stugor för längre eller kortare tid.

I deras taxfreebutik kan du passa på att fylla skafferiet med dina favoritdrycker den bästa hudvårdsprodukten eller det vackraste smycket du gått och drömt om länge. Upplev deras mysiga à la carte-restaurang rospiggen som kommer att skämma bort dig med det lilla extra. Utöver à la carte har de en mycket prisvärd 3-rätters.

Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller en av 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor. Under sommarmånaderna flyttar en del av underhållningen ut på soldäck, där du förutom livemusik även får njuta av frisk havsluft samt en vidsträckt utsikt över Ålands hav.

Mariehamn är Ålands enda stad men med ett utsökt och spännande utbud av nöjesliv, shopping, sevärdheter och badstränder. Shoppa i butikerna längs gågatan eller besök de fina museerna och njut av god mat på någon mysig restaurang eller uteservering.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!