Delitea

Trenden att handla livsmedel på internet fortsätter ökar, det senaste tillskottet i branschen är Delitea som låter dig i lugn och ro beställa matvaror direkt med till dörren. Allt för dina frestelser vare sig det är nötter, bönor eller marmelad.

En dagligvarubutik på nätet med delikatesser och livsmedel. Varor som du traditionellt hittar i din dagligvarubutik, exempelvis olivolja, kaffe och pasta. Ett bra och snabbt alternativ till vanliga livsmedelsbutiker och som dessutom har stort ekologiskt utbud och glutenfria produkter.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Delitea?

Aktiva Delitea rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Delitea rabattkoder

Taggar

Varumärken

Snarlika rabattkoder

Diskutera

Delitea rabattkod

De har utbud av superfood, nötter, kärnor, frön, torkad frukt och torkade bär med kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du har allergier eller överkänslighet så finns upphåller de produkter som är fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

När du är klar med huvudrätten så kan du självklart även passa på att beställa ingredienser för efterrätten, de har dessertsåser i klassiska choklad-, kola-, hallon- och jordgubbssåser från varumärken som O'hoj och St. Dalfour. De har även lite mer ovanliga produkter som crème de caramel från Carabreizh och smörkolakräm från Le Saunier de Camargue.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!