Cora Music

Coras låtkatalog innehåller omkring hundratusentals låtar och förlaget representerar låtskrivare som ligger bakom en stor del av musiken på hitlistorna. Deras musiksamling är byggd på en solid bas av svensk musik och växer ständigt. Utforska musiken du känner igen, ladda ner den och börja redigera dina videor nu.

Coras trumfkort är att du via deras abonnemang kan få använda musik från svenska artister som Miss Li, Daniel Adams Ray och Titiyo. Cora fortsätter att bryta sig genom på marknaden med sitt unika erbjudande för innehållsskapare. Med ett bibliotek som sträcker sig över ett episkt utbud av genrer, från ljudlogotyper till filmpoäng, blues till hiphop, är du säker på att hitta exakt den typ av ljud som uppfyller dina behov.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Cora Music?

Aktiva Cora Music rabattkoder

Lägg till ny rabattkod
Utgångna Cora Music rabattkoder

Taggar

Information

I stort sett all musik skyddas av upphovsrätten. Det innebär att den som skapat en låt, en text eller en melodi, har ensamrätt att bestämma över hur denna musik eller text får användas. Musik i film och tv licensieras genom en engångsbetalning. Det kallas för synkronisering av musik och bild. När musiken sedan används i en TV-utsändning eller vid en filmvisning så betalas en avgift för de musikframförandena. När det gäller att slutföra ett videoprojekt har du tillräckligt att oroa dig för. Kontrollera musiklicensiering från din lista genom att välja vilken låt du hör och gillar från deras bibliotek.

Oavsett längden på din video, kommer du att ha de ljud pusselbitar du behöver för att justera ditt sound tills det är ljuvlig skönsång i öronen. Rätt soundtrack räcker långt. När du väljer Cora kommer inte bara din video att låta toppklassigt utan du behöver inte heller oroa dig för att ditt innehåll stängs av eller tas ned på grund av upphovsrättsproblem.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!