Apollo

Uppdaterad

Med Apollo reser du både tryggt och bekvämt till härliga resmål över hela världen. Hos dem kan du välja bland ett brett utbud av resor, från charterresor och träningsresor till weekendresor och kryssningar. Du kan också boka flygresor och hotell över hela världen bland tusentals kvalitetssäkrade hotell. De erbjuder cityresor för dig som bara vill vara borta över en weekend och du kan alltid göra riktiga fynd bland deras sista minuten-resor.

Apollo är Sveriges tredje största researrangör och står för det bredaste charterutbudet med mer än 1 600 hotell på 48 destinationer i 34 länder. De säljer charterresor till främst sol- och badresmål men även sista minuten resor. På sommaren består utbudet i huvudsak av europeiska destinationer. Under vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten, Indien och Vietnam som efterfrågas mest.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Apollo?

Aktiva Apollo rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Apollo rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Expedia · 10% rabatt när du bokar via deras mobilapp
Resor & Hotell · Utgår: 2024-12-31

Diskutera

Apollo rabattkod

Drömmer du dig bort till varmare breddgrader med kalla drinkar i solnedgången och ljudet av vågskvalp, då kan Apollo hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar. De har resor till sol och stränder året runt oavsett om du fantiserar om en fjärran ö i Karibien eller en kortare resa på en spansk strand. Vill du upptäcka storstadspuls erbjuder de weekendresor till en mängd populära storstäder världen över. Slipp snöslask och stressig julhandel för några timmar bort väntar lugnet, palmer och skönt poolhäng. Fånga vågorna i surfarparadiset Fuerteventura, besök vulkanen Teide på Teneriffa eller åka skidor i Dubai. De har noga valt de bästa resmålen så att ni kan vara säkra på att hitta upplevelser och vackra omgivningar i närheten, och om du vill skämma bort dig själv lite extra varför inte njuta av en behandling på hotellens spa.

Apollo erbjuder resor till följande destinationer: Albanien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Frankrike, Grekland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Malta, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern, Österrike, Förenade Arabemiraten, Indien, Indonesien, Jordanien, Malaysia, Maldiverna, Oman, Singapore, Thailand, Vietnam, Qatar, Afrika, Egypten, Mauritius, Seychellerna, Sydafrika, Tunisien, Nord-, Syd- och Centralamerika, Aruba, Brasilien, Curaçao, Dominikanska republiken, Kuba och Mexiko.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!