112Ink

Uppdaterad

E-handlaren 112ink har funnits på internet sedan 2004. I deras sortiment hittar du bläckpatroner och toner till skrivare som är snälla för både plånboken och miljön. Alla bläckpatroner och tonerkassetter som visas under din valda skrivarmodell passar till din skrivare. Utöver deras utbud av bläck och lasertoner så har de kontorsmaterial samt kaffe och te.

När du ska köpa bläckpatroner och toner till skrivare kan du välja mellan originalpatroner, återfyllda bläckpatroner och återfyllda tonerkassetter, till bläckstråleskrivare och laserskrivare av märken som Brother, HP, Canon, Epson, Lexmark och många fler. Om utskrifterna tappar en färg eller börjar bli svaga är det dags att byta bläckpatroner eller toner i skrivaren. Ibland meddelar skrivaren när det är låg bläck eller tonernivå, men det kan finnas bläck kvar även när skrivaren säger att det är slut. Därför är det oftast bättre att fortsätta skriva ut till dess att det syns i utskrifterna att någon av färgerna behöver bytas. Du hittar snabbt rätt bläckpatroner och toner till din skrivare genom att välja märke och skrivarmodell på deras hemsida.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för 112Ink?

Aktiva 112Ink rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna 112Ink rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Clas Ohlson · 15% rabatt när du handlar minst tre varor
Hem & Hushåll · Utgår: 2024-02-26

Diskutera

112ink rabattkod

Bläckpatroner av deras eget märke är alltid 100% återfyllda. De tomma bläckpatronerna kunderna returnerar till dem rengörs, kontrolleras och återfylls för ett mer klimatsmart alternativ. Deras återfyllda bläckpatroner och återfyllda tonerkassetter har många fördelar. Inte bara är det mer miljövänliga bläckpatroner och mer miljövänliga toner utan de är också billigare, håller hög kvalitet och innehåller mer bläck och toner än andra bläckpatroner och tonerkassetter.

Bläckpatronen är den del i skrivaren som innehåller bläcket till dina utskrifter. Normalt finns det 2-5 bläckpatroner i en bläckstråleskrivare. En svart patron för textutskrifter och en färgpatron med de tre färgerna cyan, magenta och gul är en vanlig uppsättning, men många skrivare använder flera separata färgpatroner för bättre färgåtergivning i fotoutskrifter och mer effektiva patronbyten.

I en laserskrivare används ett torrt tonerpulver för att skapa text och bild i dina utskrifter. Tonerkassetten är den del i skrivaren som innehåller tonerpulvret. En monokrom laserskrivare använder endast en tonerkassett med svart toner, men en färglaserskrivare behöver fyra tonerkassetter för att fungera.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!