Wilma & Friends

Här finner du din Wilma & Friends rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på accessoarer från Wilma & Friends. Med vår senaste rabattkod till Wilma & Friends får du 15% rabatt på adventsstjärnor.

Wilma & friends är en heminrednings- och presentbutik som funnits i 3 år. De säljer kvalitets-produkter som dessutom har en miljö- eller Fair Trade-profil, men för den sakens skull inte tråkigt och trist utan stilfullt, personligt, färggrannt. De jobbar med ett 40-tal leverantörer idag, däribland populära varumärken som Oddbirds, Ferm Living, BritaSweden, Maze Interior, Tove Adman mfl.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Wilma & Friends?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Wilma & Friends återfinns här som butik med rådande kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter krukor, då ska du surfa in på www.wilmaandfriends.se och vill du dessutom få Wilma & Friends rabatt kan du surfa in på rabatta för att få din egna Wilma & Friends rabattkod.

De vanligaste sökfraserna för att finna denna butik är your deco shop rabatt. Sökord används så att internetanvändare enklare hittar det som de söker.

Med en Wilma & Friends rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Wilma & Friends rabattkod, Wilma & Friends rabatt, Wilma & Friends kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av krukor och vaser.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.