Turkietresor

Hämta din Turkietresor rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på resor & hotell från Turkietresor.

Upplev allt Turkiet har att erbjuda med Turkietresor. Turkietresor är en researrangör med målet att erbjuda ett varierat utbud av högkvalitativa paketresor och semesterprodukter i Turkiet. Deras produkter skall alltid vara det bästa i respektive kategori, med valuta för pengarna.Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du aktuella Turkietresor koder och rabatter på olika resmål via denna turkietinriktade researrangör. När du letar efter resor, då ska du svänga in på www.turkietresor.se och vill du dessutom spara pengar bör du först spana in rabatta för att få din egna Turkietresor rabattkod.

Vi vill göra alla som ska till Turkiet uppmärksamma på att Turkiska myndigheter har ändrat passreglerna för resor till Turkiet: Passets giltighetstid måste vara minst sex månader efter datumet för utresan ur Turkiet för att gälla i landet. En bra idé är därför att kontrollera passets giltighet i god tid i och med att det numera behövs tidsbokning för att göra ett nytt pass och på vissa håll är väntetiderna långa Här kommer en hälsning från Side. Igår tog vi en promenad i Side och besökte den östra stranden och teatern Idag fick jag besök en hungrig kompis vid mitt bord när jag njöt av den fantastiska buffén på mitt hotell. Jag döpte honom till Lill-Zlatan och han föredrog ost framför allt annat.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!