Travelheroes

Här visas rabattkuponger, erbjudanden & rabattkoder från Travelheroes. Prenumerera på butik via epost så får du alltid den senaste Travelheroes rabattkod först av alla.

Sveriges största resebutik med resväskor och reseprylar. Travel Heroes är en specialbutik för resenärer och deras sortiment består av allt från resväskor, kabinväskor, smarta reseprylar, guideböcker och kläder, till packsystem och ryggsäckar. Utbudet består av många välkända märken så som Lonely Planet, Fyris Reseguider, Rough Guides, Bradt och Globetrotter m.m.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Travelheroes?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information
Sveriges bredaste sortiment av reseprylar med ett stort utbud av bland annat resväskor, kabinväskor, businessväskor, datorväskor, adapters, packsystem, resekläder, sandaler och övriga resetillbehör. De erbjuder kvalitetsväskor och resetillbehör från världens ledande varumärken som t.ex. Samsonite, Rimowa, Titan, Baron och Tumi.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.