The Body Shop

Här finner du din The Body Shop rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på skönhet & hudvård från The Body Shop.

The Body Shop erbjuder mer än 900 skönhetsprodukter. Handla hudvård, makeup, Body Butter, aromaterapi och bad-och duschprodukter online. Bodyshops ursprung är viljan att kunna erbjuda ett urval av naturliga produkter och samtidigt etisk säkerställd skönhet. De söker underbara naturliga ingredienser från alla hörn av världen för att leverera produkter som sprudlar av effektivitet, för att förbättra din naturliga skönhet.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för The Body Shop?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Body Shop ger fri frakt på köp över 250 kr. Letar du efter naturliga och etiska produkter inom hudvård? Då ska du surfa in på www.thebodyshop.se och vill du dessutom få The Body Shop rabatt kan du kolla på rabatta för att få din egna The Body Shop rabattkod. En kampanjkod ger dig en unik rabatt på beloppet av ditt köp.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.