Tailorstore

Här finner du din Tailorstore rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på kläder från Tailorstore. Vi listar alltid de senast tillgängliga rabattkod Tailorstore först ut av alla.

Skräddarsydda skjortor efter dina mått och med din design hos Tailorstore.se. Deras ambition är att klä världen i kundanpassade plagg genom att vara det naturliga valet för onlineshopping av måttbeställda kläder och accessoarer.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Tailorstore?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information
Företaget grundades 2003. Sedan maj 2006 bedrivs verksamheten under namnet Tailor Store Sweden AB. I februari 2007 introducerades Tailor Store som det officiella varumärket. Bolaget är baserat i Helsingborg med utveckling, administration och distribution under ett och samma tak. Tailor Store Sweden vann första pris som "bästa e-handelsföretag i Skandinavien 2006" under SIME i november 2006 och har sedan dess fått många andra utmärkelser.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.