Sweef

Här finner du din Sweef rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på soffor från Sweef. Med vår senaste rabattkod till Sweef får du 100kr rabatt på soffor.

Möbler som de själva uppskattar till betydligt lägre pris än i den traditionella möbelhandeln. Möblerna finns på lager. Snabb leverans till hela Sverige.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Sweef?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Sweef är en e-handel som öppnade i november 2011. Målet är att genom en effektiv logistik, fokus på utvalda modeller samt låga omkostnader kunna sälja kvalitetsmöbler till oslagbara priser. På rabatta.se finner du pågående Sweef kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter soffor, då ska du surfa in på www.sweef.se och vill du även få Sweef rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Sweef rabattkod.

Med en Sweef rabattkod får du unik rabatt på hela eller en del av köpesumman. Möblerna är färdigmonterade och noggrant emballerade, och du kan hämta på deras lager samma dag som du köpt. Här på rabatta får du en Sweef rabattkod, Sweef rabatt, Sweef kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av soffor, bddsoffor och mbler.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.