Snälltåget

Snälltåget passar om du letar efter att få rabatterat pris på tågresor. Här finner du din Snälltåget rabattkod och andra aktuella tågkampanjer.

Snälltåget erbjuder prisvärda tågresor mellan Malmö och Stockholm. Under vintern kör de till vinterparadiset Åre och under våren och sommaren till coola Berlin. De har en riktig restaurangvagn som de kallar för Krogen.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Snälltåget?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du pågående Snälltåget kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter tågresor, då ska du surfa in på www.snalltaget.se och vill du även få Snälltåget rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Snälltåget rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en Snälltåget rabattkod, Snälltåget rabatt, Snälltåget kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av tågresor, sj och tåg.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.