Skistar

Hämta din Skistar rabattkod, här håller vi dig uppdaterad om rabatter och erbjudanden på boende och liftkort till www.skistar.com.

Bokning och information om skidåkning och skidresor till skandinaviens största skidanläggningar. SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Skistar?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer. På rabatta.se finner du gällande Skistar kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter sälen, då ska du surfa in på www.skistar.com och vill du dessutom få Skistar rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna rabattkod Skistar.

Med en Skistar rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Skistar rabattkod, Skistar rabatt, Skistar kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av sälen och trysil.

För dig som äger aktier i SkiStar finns rabatter att inhämta. De erbjuder nämligen 15% rabatt på förhandsbokad SkiPass, skidskola och skiduthyrning i SkiStars regi. Enklast är att boka allt på webben, och få rabatten dragen direkt. Mer information finns på deras hemsida.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.