Skistar

Hämta din Skistar rabattkod, här håller vi dig uppdaterad om rabatter och erbjudanden på boende och liftkort till www.skistar.com. Med vår senaste rabattkod Skistar får du 800 kr rabatt på utvalt boende under vintersäsongen 2013-2014 med ica-kundkort.

Bokning och information om skidåkning och skidresor till skandinaviens största skidanläggningar. SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer.Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Dags för att söka vinterns roligaste jobb! Ansökningsperioden är från och med idag till den 1:a september, så ta en stunds vila från sol och bad och sök jobb du också!Sök vinterns roligaste jobb här!rekrytering.skistar.comSkistar är ett av Europas största företag inom alpin skidåkning. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och vi söker nu medarbetare till våra alpindestinationer Sälen, Åre, Vemdalen, Trysil och Hemsedal Ny alpin sommarfestival i Åre. Den 6-10 augusti arrangeras Åre Mountain Festival för första gången Varje dag sker gästaktiviteter i Åre Bike Park. Idag - tekniktest på cykeln vid VM8:an mellan kl. 13.00-15.00! Välkomna! Just nu är det 22 grader uppe på Skutan och vi kör VM6:an extraöppet till kl. 17. 00 idag! PS, liftarna öppnar om 10 minuter!Gästaktiviteter v. 29-32www.skistar.comVarje dag från torsdag 3 juli - söndag 10 augusti är VM8:an s dalstation ett perfekt ställe att stanna till vid.

SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer. På rabatta.se finner du gällande Skistar kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter sälen, då ska du surfa in på www.skistar.com och vill du dessutom få Skistar rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna rabattkod Skistar.

Med en Skistar rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Skistar rabattkod, Skistar rabatt, Skistar kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av sälen och trysil.

För dig som äger aktier i SkiStar finns rabatter att inhämta. De erbjuder nämligen 15% rabatt på förhandsbokad SkiPass, skidskola och skiduthyrning i SkiStars regi. Enklast är att boka allt på webben, och få rabatten dragen direkt. Mer information finns på deras hemsida.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!