Skistar

Hämta din Skistar rabattkod, här håller vi dig uppdaterad om rabatter och erbjudanden på boende och liftkort till www.skistar.com. Med vår senaste rabattkod Skistar får du 800 kr rabatt på utvalt boende under vintersäsongen 2013-2014 med ica-kundkort.

Bokning och information om skidåkning och skidresor till skandinaviens största skidanläggningar. SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer.Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Efter lite välbehövligt regn, så ser det ut att bli några fina dagar igen, temperaturen är behaglig och solen tittar fram ibland bland molnen. Här kommer en film från förra veckan i parken med Robin och Niklas Wallner, enjoy!Robin and Niklas Wallner riding in ÅreWith a bit of a break between the races Robin and Niklas once again travled to Åre for some riding Hungrig i mitten av Åre Bike Park när du cyklar. Lätt avhjälpt! Idag öppnar Stormköket sin "Hot Dog" vagn vid Gondolens dalstation Passa på att svalka av dig lite uppe på Åreskutan! Ta en tur upp med Sveriges enda Kabinbana, en tur som går från 421 möh och upp till 1274 möh (en fallhöjd på 853 meter). Tag en fika på Stormköket eller gå de sista 146 fallhöjdsmetrarna upp till Åreskutans topp (1420 möh) och besök toppstugan.

SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer. På rabatta.se finner du gällande Skistar kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter sälen, då ska du surfa in på www.skistar.com och vill du dessutom få Skistar rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna rabattkod Skistar.

Med en Skistar rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Skistar rabattkod, Skistar rabatt, Skistar kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av sälen och trysil.

För dig som äger aktier i SkiStar finns rabatter att inhämta. De erbjuder nämligen 15% rabatt på förhandsbokad SkiPass, skidskola och skiduthyrning i SkiStars regi. Enklast är att boka allt på webben, och få rabatten dragen direkt. Mer information finns på deras hemsida.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!