Skansen

Här finner du din Skansen rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på djurpark från Skansen.

Djurpark & Museum med bland annat allsång och midsommarfirande. Skansen är Sveriges äldsta friluftsmuseum och Stockholms enda djurpark.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Skansen?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Här kan du träffa vilda nordiska djur, se många lantraser och även en hel del exotiska djur. Lill-Skansen är deras djurpark för de allra minsta. Skansen går ständigt ut med olika rabatter, kampanjer och rabatthäften och här på rabatta finner du under olika perioder en unik rabattkod som ser till att du får ytterligare rabatt på djurpark. Så innan du ska handla på www.skansen.se, se till att använda dig av en Skansen rabattkod som ger dig mer för pengarna.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.