Server.se

Server.se passar om du letar efter att få rabatterat pris på hostingtjänster. Här finner du din aktuella kampanjer på hosting så som vps och dedikerade servrar.

Server.se som är en del av Crystone, erbjuder tjänster för internetmarknadsföring i form av domännamnsregistreringar, webbhotell, avancerade mailtjänster och dedikerade servrar samt co-location för både företag och privatpersoner. Sedan starten 1997 har vi arbetat för att vara det webbhotell som erbjuder de stabilaste och mest prisvärda tjänsterna på marknaden.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Server.se?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du pågående Server.se kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter webbhotell, då ska du surfa in på www.server.se och vill du även få rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Server.se rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en crystone rabattkod som sänker priset på din beställning av webbhotell, vps och servrar.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.