SAS

Flyg till lågpris med rabattkoder och kuponger hos SAS. Här hjälper vi dig att hitta deras bästa priser.

Boka billiga resor, flygbiljetter och hotell hos SAS. De erbjuder billiga inrikes flyg, lågpris flygbiljetter för weekendresan samt bekväma direktflyg för affärsresan. Boka flygbiljetten på sas.se.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för SAS?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Scandinavian Airlines eller SAS, tidigare Scandinavian Airlines System, är det nationella flygbolaget i Danmark, Norge och Sverige, och det största flygbolaget i Skandinavien. På rabatta.se finner du pågående Scandinavian Airlines System kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter resor, då ska du surfa in på www.sas.se och vill du även få SAS rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna SAS rabattkod.

Hos SAS har du flera olika prisalternativ och biljetter att välja mellan, och vad du än väljer så lovar de att göra allt för att din resa ska bli så enkel och smidig som möjligt. Förutom deras vanliga biljetter inrikes, inom Europa eller till andra kontinenter, erbjuder de dig även specialpriser för olika tillfällen.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.