Rizzo

Skobutiken rizzo passar om du letar efter att få rabatterat pris på skor. De har skor livfulla med naturens varma färgskalor och trenderna med päls och djurmönstrat i leopard, ormskinn och zebra.

Rizzos kollektion av damskor, herrskor, väskor och accessoarer följer den internationella modetrenden. Deras ursprung och modetradition är italienskt, men deras design hämtar inspiration från världens alla hörn.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Rizzo?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Rizzo strävar efter att alltid ha varumärkena som gör skillnad och tillför det lilla extra. Surfa in på deras varumärken och få smak på höstens kollektioner. Rizzo går ständigt ut med olika rabatter, kampanjer och rabatthäften och här på rabatta finner du under olika perioder en unik rabattkod som ser till att du får ytterligare rabatt på rizzo. I deras kkollektioner ser vi stilklassiker och kvalitet - knytskor i skinn med tunnare sula, monkstraps och likt damkollektionen även här en spetsigare tå. Färgskalan sträcker sig från ljusare sandfärgat till kraftigare cognacsnyanser med dämpade färginslag av mossgrönt och marinblått.

Rizzo står för en klassisk och tidlös elegant stil som alltid känns aktuell och uppdaterad. Man känner igen en Rizzo-produkt för deras arbetade detaljer och hantverk. De varumärken som säljs i kedjan är noggrant handplockade.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.