Reima

Här finner du din Reima rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på barn. Med vår senaste rabattkod till Reima får du 10% rabatt och fri frakt.

Reima erbjuder hållbara och funktionella barnkläder, testade av barnen själva. De är Nordens ledande tillverkare av barnkläder. Företaget grundades 1944 och har en gedigen historia bakom sig. De fyra hörnstenarna i Reimas design och tillverkning är funktionalitet, säkerhet, och hållbarhet.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Reima?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Reima startades 1944 i Finland. Sedan dess har deras mål varit att erbjuda barn möjlighet att röra sig fritt och leka utomhus, i alla väder. Kvalitet från Reima innebär plagg som är funktionella, säkra, slitstarka, innovativa och bekväma. Produkterna är utvecklade och noggrant testade i deras laboratorier för att de ska kunna bibehålla samma höga kvalitetsnivå. Reima återfinns här som butik med rådande kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter barn, då ska du surfa in på www.reima.se

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatterbjudanden som sänker priset på din beställning av barn och barnkläder.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.