PostkodLotteriet

Ta del av rabattkuponger, presentkort & rabattkoder från Svenska Postkodlotteriet.

Svenska PostkodLotteriet grundades 2005 och har som vision att bidra till en bättre värld, för människor, djur och miljö. Företaget driver ett av Sveriges mest populära lotterier, PostkodLotteriet, där deltagarna köper lotter och har chans att vinna pengar varje dag tillsammans med sina grannar.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för PostkodLotteriet?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

De största vinsterna delas ut tre gånger om året i specialdragningen som kallas grannyran då alla lottköpare i ett vinnande postnummer får dela på en stor vinstpott med många miljoner kronor. I Lotteriets dagliga dragningar delas de högsta vinsterna ut till helgen: upp till 100 000 kronor per lott, två miljonvinster och en bil varje helg. I snitt delar Lotteriet ut 200 000 vinster per månad. Över en miljon svenskar deltar med lotter i PostkodLotteriet. I början av 2013 lanserades även Bingo och skraplotter på postkodlotteriet.se. I PostkodLotteriets Bingo och skraplotter spelar du direkt och har chans att vinna direkt. Den högsta vinsten i Bingo är 1 miljon kronor. Bland skraplotterna kan man välja att spela: PostkodSkrapet, LyckoSjuan, MiniSkrapet, TurSkrapet, TurMuren och TreKronan. Den högsta vinsten i skraplotterna är 1 miljon kronor.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en PostkodLotteriet rabattkod, PostkodLotteriet rabatt, PostkodLotteriet kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av postkodlotteriet, svenska postkodlotteriet och bingo.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.