Nutri-Nick

Chokladkakor och protein bars utan socker finns att köpa hos svenska Nutri Nick. Något för alla kakaoälskare där ute!

Svensk chokladtillverkare som gör bars och chokladkakor med lågt innehåll av kolhydrater där de använder stevia som sötningssubstitut. De har fokuserat på att eliminera det vita, tillsatta, sockret och därmed fruktosen helt. I stället använder de Erythritol, Stevia och IMO-fiber.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Nutri-Nick?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

De är ett ungt företag som redan jobbat sig igenom några produktgenerationer och deras produkter blir för varje gång bättre och nyttigare. De har dessutom ett stort antal nya produkter mer eller mindre färdiga, som de jobbar på att sätta i produktion. På rabatta.se finner du aktuella Nutri-Nick kampanjer, rabattkuponger och rabatter. Om du letar efter choklad, då ska du surfa in på www.nutri-nick.com och vill du dessutom spara pengar bör du först spana in rabatta för att få din egna Nutri-Nick rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Lågkolhydratchoklad som Stevia Kexbar, kommer du älska deras Sport-Crunch. Den är ett enormt steg framåt och näringsvärdena är på en helt annan nivå än i Stevia Kexbar.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.