Miljonlotteriet

Här finner du din Miljonlotteriet rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på spel från Miljonlotteriet. Med vår senaste rabattkod till Miljonlotteriet får du 50kr gratis att spela för till nya kunder.

Miljonlotteriet är folkrörelsen IOGT-NTOs eget lotteri. Ett av Sveriges största och äldsta! När du köper miljonlotter stödjer du IOGT-NTOs viktiga arbete mot alkohol, narkotika och våld bland ungdomar. Via Internet får du nu full tillgång till Miljonlotteriets alla tjänster, aktuella vinstplaner och förmånserbjudanden - snabbt, effektivt och enkelt. Du som redan är prenumerant får dessutom tillgång till prenumerantservice - praktiskt om du t.ex. vill ändra någon uppgift eller beställa fler lotter. I Miljonlotteriet har du alltid fem skrapchanser på varje Miljonlott. Du kan dessutom skicka in dina nitlotter till Extradragningen och få ytterligare en chans att vinna bilar, resor och mycket annat. Enkelt, underhållande och spännande! Du kan bli prenumerant på Miljonlotteriet redan idag - via nätet.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Miljonlotteriet?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Här hittar du pågående Miljonlotteriet kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter miljonlotteriet, då ska du surfa in på www.miljonlotteriet.se och vill du dessutom få Miljonlotteriet rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Miljonlotteriet rabattkod.

Med en Miljonlotteriet rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Miljonlotteriet rabattkod, Miljonlotteriet rabatt, Miljonlotteriet kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av miljonlotteriet och iogt-nto.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.