Magine

Här finner du din Magine rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på film från Magine.

Magine är en tjänst som funkar precis som din vanliga tv-leverantör. De har 38 kanaler i sitt utbud som kostar 99kr/månad. Majoriteten av kanalerna har dessutom Play-funktion så du kan se program som redan har visats.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Magine?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Här hittar du pågående Magine kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter magine, då ska du surfa in på www.magine.com och vill du dessutom få Magine rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Magine rabattkod.

Med Magine i din telefon bär du med dig dina TV-kanaler överallt. Du kan titta direkt i mobilen eller spela upp programmen på en större skärm med mobilen som fjärrkontroll. Appen är tillgänglig för iPhone och finns att ladda ner från App Store. Här på rabatta får du en Magine rabattkod, Magine rabatt, Magine kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av magine och play.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.