Linas Matkasse

Här visas rabattkuponger, erbjudanden & rabattkoder från Linas Matkasse. Just nu får du få din första kasse för endast 499kr (ord pris 749kr). Prenumerera på butik via epost så får du alltid den senaste Linas Matkasse rabattkod först av alla.

Linas matkasse ger varannan vecka levereras matvaror hem till dörren, middagsmat planerad in i minsta detalj med recept och ingredienter för 5 middagar åt ca 4 personer. Linas matkasse består av fem olika rätter och vi har delat in rätterna i tre olika kategorier, beroende på hur lång tid vi bedömer att de tar att laga. Matlagning är en levande konst som utövas mitt i din vardag.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Linas Matkasse?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information
Kampanjpriser på matkassar med klassiska husmansrätter med trendiga ingredienser och nyskapande recept. Med Linas Matkasse får du en välfylld matkasse hela vägen hem till dörren, planerad in i minsta detalj av dietisten Lina Gebäck och hennes menyteam.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.