Lidl

Här finner du din Lidl rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på mat.

Lidl är ett livsmedelbutik som finns i över 25 länder med sammanlagt närmare 10 000 butiker. I Sverige har Lidl i dag 169 butiker och finns från Trelleborg i Söder till Skellefteå i Norr, vilket gör Lidl till Sveriges femte största livsmedelskedja. Sammanlagt har Lidl över 3 000 medarbetare i Sverige.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Lidl?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du rådande Lidl kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter mat, då ska du surfa in på www.lidl.se och vill du dessutom få Lidl rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Lidl rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatter som gör att du sparar pengar på din beställning av mat och livsmedel.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.