Lensia

Här finner du din Lensia rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på linser från Lensia.

Med Lensia vill vi skapa en ny dimension i att handla linser på nätet! Det finns många som säger det, men vi levererar trygg, snabb och enkel E-handel på riktigt!

Vi saluför alla kända märken och har avtal med de stora internationella leverantörerna av linser; Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, CIBA Vision & CooperVision. Inom skötselområdet saluför vi även Alcon.
Tillsammans med dessa kan vi erbjuda alla kunder ett sortiment som täcker alla behov.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Lensia?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du gällande Lensia kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter kontaktlinser, då ska du surfa in på www.lensia.se och vill du dessutom få Lensia rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna rabattkod Lensia.

Med en Lensia rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Lensia rabattkod, Lensia rabatt, Lensia kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av kontaktlinser och linser.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.