Kolmården

Här finner du din Kolmården rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på konserter från Kolmården.

Kolmården Djurpark är ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer. Under en säsong har Kolmården drygt 550 000 besökare. Det finns mycket att göra förutom att promenera och titta på djuren som t.ex delfinföreställning, rovfågelsvisning, kamelridning och djurguidningar.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Kolmården?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du pågående Kolmården kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter djurpark, då ska du surfa in på www.kolmarden.com och vill du även få Kolmården rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Kolmården rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en Kolmården rabattkod, Kolmården rabatt, Kolmården kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av djurpark, grönan och konserter.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.