Kjell & Company

Dagsaktuella kuponger, presentkort och rabattkoder på hemelektronik. Prenumerera på butik via e-post så får du alltid de senaste kupongerna först av alla.

Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik via butiker och internet. Här hittar tillbehör till mobiler (iPhone 6, Galaxy S6 m.fl.), surfplattor (iPad m.fl.), nätverk, foto, elektronik och ljud & bild. Just nu finns det över 8000 artiklar i sortimentet. Allt från ett mer lättsmält segment bestående av produkter som t ex. iPhone-skal, mobilladdare, klockor, externa hårddiskar, Raspberry Pi, fjärrkontroller, USB-minnen, MP3-spelare till mer avancerade tillbehör som specialkontakter.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Kjell & Company?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Kjell & co går ständigt ut med olika rabatter, kampanjer och rabatthäften och här på rabatta finner du under olika perioder en unik rabattkod som ser till att du får ytterligare rabatt på bläckpatroner. Så innan du ska handla på www.kjell.com, se till att använda dig av en Kjell & Company rabattkod som ger dig mer för pengarna. Utöver välkända elektronikvarumärken har de också flera egna varumärken: Roxcore, Ledsavers, Texgear, Rubicsson, Nikabe, Arrogant Bastard, Dibotech och Plexgear.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.