Kaspersky

Hämta din din Kaspersky rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på antivirus från Kaspersky.

Kaspersky Lab erbjuder några av marknadens bästa produkter inom antivirus och säkerhet på internet för både privatpersoner och företag. Köp eller testa våra produkter idag och skydda dig mot virus, hackers och skräppost.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Kaspersky?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information
Kaspersky utvecklar säkerhetsprogramvaror för hemanvändare och kontoret. Deras produktlinje består av bland annat Kaspersky Pure, Internet Security, Anti-Virus och Mobile Security. Deras produkter har vunnit flertal utmärkelser de senaste åren.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.