Isladd

Här finner du din Isladd rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden. Med vår senaste rabattkod till Isladd får du 20 % rabatt på hela din beställning vid köp för minst 400 kr..

Isladd.se säljer färgglada laddarsladdar som dessutom är förlängda till 3 meter lång som passar till din iphone telefon.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Isladd?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Stör du dig på att laddaren till din iPhone, iPad eller iPod är för kort? Vill du tillföra mer färg i din vardag och vara unik? Vi har lösningen! En 3 meter lång laddare i 9 olika färger gör din laddning så mycket enklare.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatter som gör att du sparar pengar på din beställning av .

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.