ICA Upplevelser

Boka tilldragelser med rabattkoder och andra aktuella kampanjer, upplevelserabatter och erbjudanden på upplevelsepresenter.

ICA upplevelser erbjuder en värld av minnesrika upplevelser. Ge bort ett presentkort på matprovning, en avslappnande upplevelse eller något med spänning och fart i. Med ett utbud av flera hundra upplevelsepresenter har de något för alla.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för ICA Upplevelser?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du pågående ICA Upplevelser kampanjer, rabatter och erbjudanden. Hundratals kvalitetssäkrade upplevelser över hela Sverige. Allt från chokladprovningar och spabehandlingar till motor- och naturupplevelser. De vill att du enkelt och tryggt ska kunna hitta presenter till alla - ge bort ett minne för livet. Vi tipsar om ICA Upplevelser rabattkod, ICA Upplevelser rabatt, ICA Upplevelser kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av upplevelser och ica upplevelser. Med en ICA Upplevelser rabattkod får du unik rabatt på ditt köp.

Om du letar efter upplevelser, då ska du surfa in på www.icaupplevelser.se och vill du dessutom få ICA Upplevelser rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna ICA Upplevelser rabattkod.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.