ICA

ICA passar om du letar efter att få rabatterat pris med rabattkod mat. Här finner du din ICA rabattkod och andra aktuella kampanjer.

På ICA.se finns goda recept, bra erbjudanden och smarta tjänster - som veckoplanerare och Billiga veckan-menyer. Allt för en roligare och enklare vardag!Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för ICA?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Här på rabatta.se finner du aktuella ICA kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter ica, då ska du surfa in på www.ica.se och vill du även få ICA rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna ICA rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en ICA rabattkod, ICA rabatt, ICA kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av ica och recept.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.