Hurtigruten

Här finner du din Hurtigruten rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på resor.

På en rundtur med Hurtigruten kan du tydligt se de oupplösliga banden mellan Norges rika kulturarv och havet och hur dessa båda har format det moderna livet i kustsamhällena. I Hurtigrutens klassiska reseprogram kan du välja mellan 12, 11, 7 och 6 dagars sommarresor. De hamnar som besöks nattetid på resan norrut besöks på dagen på den sydgående resan.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Hurtigruten?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Hurtigruten är en av världens med kända båtresor och efter 120 år är Hurtigruten mer populär än någonsin. Detta har bland annat bevisats av en TV serie på NRK om MS Nordnorges båtresa från Bergen till Kirkenes i 2011 som är den längsta TV dokumentär någonsin enligt Guiness rekordbok.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en Hurtigruten rabattkod, Hurtigruten rabatt, Hurtigruten kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av hurtigruten, resor och norge.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.