HTL Hotels

Ordna avdragen med din HTL Hotels rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på hotell.

HTL är en ny hotellkedja med hotell i Stockholm och Oslo. Prisvärt boende med hög kvalite, design och lyxig finish. HTL ingår i Scandic gruppen.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för HTL Hotels?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Deras frukostbuffe erbjuder dig en härlig frukost som är noga utvald. Välj dina favoriter från ett urval av smörgåsar, croissant, choklad croissant, yoghurt, färsk fruktsallad, apelsinjuice, smoothie, kaffe eller te. På rabatta.se finner du pågående HTL Hotels kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter hotell, då ska du surfa in på www.htlhotels.com och vill du även få HTL Hotels rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna HTL Hotels rabattkod.

HTL hotellet ger dig ett bra hem i staden, och spara mer pengar att spendera under din vistelse. Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en HTL Hotels rabattkod, HTL Hotels rabatt, HTL Hotels kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av hotell, boende och stockholm.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.