Holiday Taxis

Här finner du din Holiday Taxis rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på taxi från Holiday Taxis.

Holiday Taxis erbjuder flygplatstransfer med flygplatstaxi, minibuss för grupper, busstransfer eller limousine till över 2 000 semesterorter och städer runt om i världen. Boka online på HolidayTaxis.com.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Holiday Taxis?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du rådande Holiday Taxis kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter holiday taxis, då ska du surfa in på www.holidaytaxis.com och vill du dessutom få Holiday Taxis rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Holiday Taxis rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatter som gör att du sparar pengar på din beställning av holiday taxis och flygplatstransfer.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.