Hennes & Mauritz

Här finner du din HM rabattkod och andra rabatt erbjudanden på kläder från Hennes & Mauritz. Shoppa bland det senaste modet rabatterat med 50kr rabatt genom detta HM rabattnummer.

På HM.com finns bland annat toppar, byxor, jeans, jackor, klänningar, badkläder, skor och mycket mer. H&M grundades i Västerås, Sverige, 1947 av Erling Persson. Idag säljer HM kläder och kosmetik i omkring 1 700 butiker världen över. Företagets affärsidé bygger på mode och kvalitet till bästa pris.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Hennes & Mauritz?

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Hennes och Mauritz förkortas ofta HM eller H&M. På rabatta.se finner du aktuella Hennes & Mauritz kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter kläder, då ska du surfa in på www.hm.com och vill du dessutom få Hennes & Mauritz rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna kod eller presentkort.

H&M tar kostnader för att lansera en ny kedja och ökar expansionstakten med 325 nya butiker under året. Under året planerar H&M att fortsätta utveckla onlineförsäljningen. Till sommaren 2013 ska den lanseras i USA. Därtill ökar expansionstakten för COS och så lanseras den nya butikskedjan &Other Stories. De vanligaste sökfraserna för att hitta hit är rabatta.se, hm 10%, 25 rabatt hm, rabattkod hm.com och rabatt hm.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.