Hertz

Hyr fordon med en Hertz rabattkod till rabatterade priser på hyrbilar.

Hyr en bil via internet eller på något av deras uthyrningskontor runtom i världen. Välj mellan en combi, skåpbil, minibuss, pickup eller lätt lastbil och välj mellan att betala direkt eller när du hämtar din hyrbil. Bilen hämtar du på något av deras 215 uthyrningskontor i Sverige.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Hertz?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

De senaste åren har Hertz Sverige öppnat i snitt ett nytt uthyrningskontor i månaden. En målmedveten positionering med säkerhet, kvalité och miljö som nyckelord har gett dom ett marknadsövertag gentemot deras konkurrenter. Sedan 1960 har de funnits där för sina kunder och kan i dagsläget erbjuda biluthyrning med över 220 kontor på drygt 125 orter runt om i landet. Här hittar du pågående Hertz kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter hyrbil, då ska du surfa in på www.hertz.se och vill du dessutom få Hertz rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Hertz rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Hertz rabattkod, Hertz rabatt, Hertz kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av hyrbil och bil.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.