Hemtex

Här finner du din Hemtex rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på inredning.

Hemtex är Nordens ledande hemtextilkedja med totalt 154 butiker. Här hittar du allt inom hemtextil och mjuk heminredning. De erbjuder hög kvalitet och unik design på textilier till ett bra pris.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Hemtex?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Hemtex återfinns här som butik med rådande kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter hemtex, då ska du surfa in på www.hemtex.se och vill du dessutom få Hemtex rabatt kan du surfa in på rabatta för att få din egna Hemtex rabattkod.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.