Göteborg City Card

Här finner du din Göteborg City Card rabattkod och andra kampanjer, presentkort, rabatter och erbjudanden på liseberg.

Med Göteborg City Card får du fri entré till mängder av attraktioner, sightseeing, Liseberg (under säsong), Universeum, utflyktsmål och massor av museer. Parkering samt resor med spårvagn, buss och båt ingår. Du får också förmånliga shoppinghäften med bra rabatter i utvalda butiker. Maxa din vistelse i Göteborg.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Göteborg City Card?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

I ditt Göteborg City Card ingår alltid fri kollektivtrafik. Du åker gratis på bussar, spårvagnar, tåg och båtar som körs av Västtrafik. På rabatta.se finner du aktuella Göteborg City Card kampanjer, rabattkuponger och rabatter. Om du letar efter göteborgs konstmuseum, då ska du surfa in på www.goteborg.com och vill du dessutom spara pengar bör du först spana in rabatta för att få din egna Göteborg City Card rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Göteborg City Card rabattkod, rabatt, kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av göteborgs konstmuseum och alfons åberg.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.