Glossybox

Här finner du din Glossybox rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på skönhet.

GlossyBox är en prenumeration där du får hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter varje månad. Den låter dig testa nya produkter och nya varumärken och förhoppningsvis hitta nya favoritprodukter!Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Glossybox?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Varje månad får du hem din GlossyBox med fem skönhetsprodukter. Boxen skickas hem till dig i slutet av varje månad och låter dig upptäcka nya produkter som en ny del av dina skönhetsrutiner. De väljer ut produkter vi tror du kommer att gilla, och förhoppningsvis hittar du några nya favoriter. På rabatta.se finner du rådande Glossybox kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter skönhet, då ska du surfa in på www.glossybox.se och vill du dessutom få Glossybox rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Glossybox rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatter som gör att du sparar pengar på din beställning av skönhet och kosmetik.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.