GI-boxen

Hämta din din GI-boxen rabattkod och andra aktuella kampanjerkoder och rabatter på mat från GI-boxen. Med vår senaste rabattkod till GI-boxen får du 10% rabatt på gi-boxens 4 veckorsprogram.

GI-boxen erbjuder hemleverans av färdiglagad GI-mat direkt hem till dörren.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för GI-boxen?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du gällande GI-boxen kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter gi boxen, då ska du surfa in på www.giboxen.se och vill du dessutom få GI-boxen rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna rabattkod GI-boxen.

Med en GI-boxen rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en GI-boxen rabattkod, GI-boxen rabatt, GI-boxen kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av gi boxen och matkasse.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.