Elegantbox

Hämta din Elegantbox rabattkod och andra aktuella kampanjerkoder och rabatter på skönhet & parfym från Elegantbox.

Starta din prenumeration av Sveriges lyxigaste skönhetsbox. Varje månad skickar de ut en exklusiv box fylld med skönhet. Produkterna är utvalda bland de mest populära, innovativa , trendsättande varumärken inom smink, hudvård, hårvård, parfym mmVill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Elegantbox?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Starta din prenumeration på Elegantbox och få hem en skönhetsbox fylld med minst 5 skönhetsprodukter till ett minsta produktvärde av 500 kronor. Elegantbox går ständigt ut med olika rabatter, kampanjer och rabatthäften och här på rabatta finner du under olika perioder en unik rabattkod som ser till att du får ytterligare rabatt på skönhetsbox. Så innan du ska handla på www.elegantbox.se, se till att använda dig av en Elegantbox rabattkod som ger dig mer för pengarna.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.