Eckerö Linjen

Det är svårt att säga vad som är det bästa med Åland. Den vackra naturen, gemytliga stämningen och känslan av att inte behöva ha bråttom. Småskaligheten som ändå rymmer så många upplevelser. På Åland finns många restauranger och kaféer som har något för alla smaker.

Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Deras bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Eckerö Linjen?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du rådande Eckerö Linjen kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter kryssning, då ska du surfa in på www.eckerolinjen.se och vill du dessutom få Eckerö Linjen rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Eckerö Linjen rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta hjälper vi varandra att hitta bra rabatter som gör att du sparar pengar på din beställning av kryssning och åland.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.