Copperhill

Copperhill passar om du letar efter att få rabatterat pris med rabattkod hotell. Här finner du din Copperhill rabattkod och andra aktuella kampanjer.

Hotell, design och omtanke – på 730 meters höjd i Åre Björnen. Copperhill Mountain Lodge är beläget på Förbergets topp i Åre Björnen med en omsorgsfullt utformad interiör, ski-in/ski-out och en magnifik utsikt över Åreskutan.

Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter, restauranger, barer, skiduthyrning och ett samiskt inspirerat spa. Kliv i skidorna direkt utanför hotelldörren och ge dig ut i Åres stora liftsystem eller milslånga längdspår. De erbjuder även barnpassning och gratis transporter mellan hotellet och Åre Kabinbana.

Copperhill Mountain Lodge är medlem av Design Hotels och är skapat av den mångfaldigt prisbelönte arkitekten och svenskättlingen Peter Bohlin.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Copperhill?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

Copperhill återfinns här som butik med rådande kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter hotell, då ska du surfa in på www.copperhill.se och vill du dessutom få Copperhill rabatt kan du surfa in på rabatta för att få din egna Copperhill rabattkod.

De vanligaste sökfraserna för att finna denna butik är rabatt kod coperhill, erbjudande copperhill, rabattkod copperhill och rabatt kod coperhill. Sökord används så att internetanvändare enklare hittar det som de söker.

Med en Copperhill rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Copperhill rabattkod, Copperhill rabatt, Copperhill kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av hotell och sviter.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.