Carfax

Hämta din din Carfax rabattkod och andra aktuella kampanjerkoder och rabatter på mätarställning från Carfax.

Skall du köpa en begagnad bil? Skydda dig mot bedrägerier med CARFAX fordonsrapport. Ange bilens registreringsnummer och gör en gratis registerkontroll.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Carfax?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du pågående Carfax kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter fordonshistorik, då ska du surfa in på www.carfax.se och vill du även få Carfax rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Carfax rabattkod.

Med en Carfax rabattkod får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rabatta får du en Carfax rabattkod, Carfax rabatt, Carfax kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av fordonshistorik, vägverket och fordonsfråga.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.