Campadre

Här finner du Campadre rabattkoder och andra rabatt erbjudanden på gruppköp.

Campadre grundades i Sverige i november 2008, med den brinnande visionen att erbjuda kvinnor och män i norra Europa kvalitetsprodukter via begränsade kampanjer, till väsentligt lägre priser än den övriga marknaden. Namnet Campadre är en hybrid av det engelska ordet för kampanj, campaign och det spanska ordet för vän, compadre. Vän av kampanjer – det är Campadre!Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Campadre?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information
Campadre är Skandinaviens första och största ”Private Shopping Club”, med över 760 000 medlemmar. Sedan februari 2009 erbjuder Campadre mode, heminredning, resor och andra livsstilsprodukter från eftertraktade varumärken upp till 70% under ordinarie butikspris. Varorna säljs genom tidsbegränsade kampanjer och endast till medlemmar.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.