Box Experience

Här finner du din Box Experience rabattkod och andra aktuella kampanjer, rabatter och erbjudanden på presenter från Box Experience.

Stockholms bästa upplevelser, förpackade i exklusiva boxar klara att ge bort. Stort urval av handplockade upplevelserpresenter för alla tillfällen och i alla kategorier.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Box Experience?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information

På rabatta.se finner du rådande Box Experience kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter upplevelser, då ska du surfa in på www.boxexperience.com och vill du dessutom få Box Experience rabatt kan du spana in på rabatta för att få din egna Box Experience rabattkod.

Med en Box Experience rabattkod får du unik rabatt på ditt köp. Här på rabatta får du en Box Experience rabattkod, Box Experience rabatt, Box Experience kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av upplevelser och folkrace.

Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.