Boxer

Hämta din din Boxer värdekod och andra aktuella kampanjkoder och rabatter på digital-tv från Boxer. Med vår senaste rabattkod till Boxer får du 300kr rabatt på boxer mix.

Boxer erbjuder Digital-TV via antenn med de populäraste kanalerna. Hos dom kan du välja dina egna kanaler och du kan även ta med dig lösningen till sommarstugan.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Boxer?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Daily deals

Information
Boxer erbjuder attraktiva TV-abonnemang och mervärdestjänster till konkurrenskraftiga priser och med teknik som är enkel att använda. Boxer Max är deras största kanalpaket och innehåller det mesta av det bästa. Barnen får till exempel tillgång till Disneys fantastiska barnprogram och den filmintresserade kan titta på filmkanaler såsom TCM, Silver och Showtime. Dessutom ingår flera HD-kanaler.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.