Anonine

Hämta din Anonine rabattkod, rabatt, erbjudande, fri frakt här när du beställer produkter från www.anonine.se.

Anonine är en anonymitetstjänster eller proxytjänst där man kan dölja sin identitet på internet. Den vanligaste tekniska lösningen för att surfa anonymt är att erbjuda en VPN-tunnel, som kortfattat innebär att du kopplar upp dig till Internet via en ”tunnel” till anonymitetstjänsten där man får tillgång till Internet från deras IP-nummer istället för ditt eget.Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Anonine?

Aktiva rabattkoder

Utgångna koder för denna butik

Här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgångna. Dessa är med stor sannolikhet ej längre giltiga.

Utgångna rabattkoder

Information
En anonymitetstjänst som Anonine fungerar så att den döljer ditt IP-nummer när du surfar, skickar e-post etc. De skyddar din IP-adress genom att byta ut den mot en av deras anonyma IP-adresser. Detta gör att du hädanefter kommer ha en säker anslutning mellan din dator och internet. Tjänsten fungerar på så sätt att du kopplas upp mot leverantörens tunnel, varvid all datatrafik till och från Internet kommer passera deras servrar via en krypterad tunnel. När du surfar byts din IP-adress ut mot deras, vilket innebär att ingen kan se vad du gör. De sensate rabattkoderna och kampanjerna till Anonine listas på denna sida.Felaktiga uppgifter

Rabatta drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, vilket gör att vi aldrig kan garantera att publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi får denna information från butiksägarna. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss! Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner.